top of page

lör 27 mars

|

Facebook

SporTis utmanar STS, utmaning 1

Tjena alla STSare! I helgen utmanade erat STS lag de övriga sektionerna i ÅMs tredje gren. Nu är det dags för oss på SporTiS att utmana er alla! Detta är första utmaningen av flera.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
SporTis utmanar STS, utmaning 1
SporTis utmanar STS, utmaning 1

Tid och plats

27 mars 2021 00:00

Facebook

Om evenemanget

Nu i helgen utmanar vi er att tillsammans samla ihop så många steg som möjligt: Mål 1: 100.000 - Grattis! Ni har klarat utmaningen. Mål 2: 250.000 - Wow! Över våra förväntningar, vi på SporTiS (Marcus och Anton) måste rulla ner för slottsbacken. Mål 3: 500.000 - Ni är atleter! SporTiS och KV (klubbverket) blir gräddtårtade (får grädde upptryckt i ansiktet).

Men utmaningen är inte endast samarbete. Det är även en tävling sins emellan! De fem av er som presterar bäst kommer få (ja få! Inte köpa) ett SporTiS märke. Dessutom kommer det även finnas en topp 10 lista som är baserad på era prestationer vecka till vecka. Denna lista kommer finnas på STS hemsida (stssektionen.com) och uppdateras på instagram (SporTiS.STS). Poängen är som följande: 1. 16 2. 12 3. 9 4. 7 5. 6 6. 5 7. 4 8. 3 9. 2 10. 1

För att delta är det enda ni behöver göra att gå ut och gå, springa, själv eller med vänner (med 2 meters avstånd) samt skicka in en screenshot på eran stegräknare till SporTiS.STS instagram eller Marcus eller Anton på messenger. Endast en av de två dagarna på helgen kommer räknas, men ni väljer om ni vill köra lördag eller söndag.

Dela detta evenemang

bottom of page