top of page

ons 17 nov.

|

Siegbahnssalen

Lunchföreläsning med Teach for Sweden

This event will be held in Swedish. Vill du vara med och göra skillnad för morgondagens vuxna? Har du inte tröttnat på Utnarms gratis luncher? Häng med när Teach for Sweden kommer till Uppsala för att berätta om sitt ledarskapsprogram.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Lunchföreläsning med Teach for Sweden
Lunchföreläsning med Teach for Sweden

Tid och plats

17 nov. 2021 12:00 – 13:00

Siegbahnssalen, Lägerhyddsvägen 1, 752 37 Uppsala, Sverige

Om evenemanget

This event will be held in Swedish.

Vill du vara med och göra skillnad för morgondagens vuxna? Har du inte tröttnat på Utnarms gratis luncher? Häng med när Teach for Sweden kommer till Uppsala för att berätta om sitt ledarskapsprogram.

Plats: Siegbahnssalen, Ångströmlaboratoriet Datum: 17:e november Tid: kl. 12:00-13:00

Anmälan för mat sker via Eventbrite: https://www.eventbrite.se/e/205505060167

Det är dagens barn som ska ta över världen i framtiden. För att klara det behöver de rättvisa förutsättningar i skolan, och goda förebilder. De behöver någon som du.

Ledarskapsprogrammet är för dig som vill utveckla dig själv och ta första steget ut i arbetslivet – och som drömmer att leda, motivera och utveckla människor på ett sätt som gör avtryck i deras liv för alltid. Självklart bjuds du dessutom på lunch!

Under två år kommer du att arbeta med högstadieklasser som behöver möta ledare som kan tända gnistan och göra skillnad. Du arbetar som ordinarie lärare, får full lön, löpande personlig ledarutveckling samt mentorskapsutbyte med andra ledare.

Efter programmet är du behörig lärare – men du har också erfarenheten att motivera och utveckla en grupp människor som kommer att minnas dig för resten av sina liv. Då kan du fortsätta på din redan inslagna väg, eller fortsätta som lärare.

Observera att det även kommer finnas en drop-in-kö under dagen, så om du mot förmodan inte får en plats finns det ändå goda chanser att kunna delta och få lunch!

Läs mer om Teach for Swedens ledarskapsprogram här: https://www.teachforsweden.se/ledarskapsprogrammet/

Dela detta evenemang

bottom of page