top of page

tis 07 dec.

|

Häggsalen

Lunch crash course i visualisering med Accenture

Är du nyfiken på hur en karriär som konsult inom Analytics kan se ut? Vill du lära dig hur man visualiserar data på ett intuitivt sätt och hur man presenterar data för en större publik eller när du är pressad på tid? Våra konsulter kommer visa dig varför visualisering av data spelar roll och hur du

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Lunch crash course i visualisering med Accenture
Lunch crash course i visualisering med Accenture

Tid och plats

07 dec. 2021 12:15

Häggsalen, Lägerhyddsvägen 1, 752 37 Uppsala, Sverige

Om evenemanget

Är du nyfiken på hur en karriär som konsult inom Analytics kan se ut? Vill du lära dig hur man visualiserar data på ett intuitivt sätt och hur man presenterar data för en större publik eller när du är pressad på tid? Våra konsulter kommer visa dig varför visualisering av data spelar roll och hur du undviker vanliga fallgropar och istället förbluffar din publik.

Anmäl dig till detta lunchevent med Accenture för att bli inspirerad. Självklart bjuder vi på varm lunchlåda!

Anmälan släpps tisdag den 23/11 kl 12:00.

Om Accenture Accenture är ett globalt konsultföretag inriktat på digitalisering, molntjänster och cybersäkerhet. Med specialistkunskap och erfarenhet från olika branscher erbjuder vi tjänster inom strategi, rådgivning, IT, interaktiva lösningar samt verksamhetsoptimering. För närvarande är vi 624 000 medarbetare i mer än 120 länder som varje dag levererar på löftet om teknisk och mänsklig uppfinningsförmåga. I Sverige är vi 1400 medarbetare, och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Dela detta evenemang

bottom of page