Engagerade

Vill du engagera dig?

Klicka här och se vad du kan göra!

STS-sektionen skulle inte ha mycket till existensberättigande om det inte vore för alla som frivilligt ställer upp och jobbar för att öka trivseln på sektionen, skapa bättre sammanhållning och se till att just dina kurser känns givande och viktiga för dig att läsa. Allt som görs inom sektionen för att göra din studietid bättre görs av de engagerade. På den här fliken kan du se vilka som är engagerade i år och hitta kontaktuppgifter till dem.

Styrelsen 2020

Ordförande

Marknadsföringsansvarig

Klubbmästare

Tilda Myrsell

Tilda Myrsell

sts-ordf@utn.se

Christoffer Lindberg

Christoffer Lindberg

sts-pr@utn.se

Allan Salimi

Allan Salimi

sts-klubb@utn.se

Christine Arkbo

Christine Arkbo

sts-arb@utn.se

Eszter Abran

Eszter Abran

sts-utb@utn.se

Julia Forssblad

Julia Forssblad

sts-soc@utn.se

Moa Tingstedt

Moa Tingstedt

sts-sekreterare@utn.se

Ebba Axelsson

Ebba Axelsson

sts-kassor@utn.se

Sekreterare

Kassör

Utbildnings-

ansvarig

Arbetsmarknads- ansvarig

Studiesocialt

ansvarig

 
 

Klubbverket

Klubbverket har i uppgift att arrangera event som i huvudsak inte är studierelaterade. Några av alla otroligt roliga event är pubrundor, Gasquer, fulsittningar och grillhäng. Under jultider anordnas julfrukostar och i början av höstterminen en (THE) kräftskiva.

2020 års Klubbmästare är Allan Salimi och 2020 års vice klubbmästare är Selma Frykholm. På bilderna ser du hela Klubbverket!

Att vara Klubbverkare passar dig som vill vara med i en härlig gemenskap och gillar att anordna fester och andra sociala evenemang. 

Här finner ni deras Facebook-sida, där de lägger upp event, bilder och annat skoj. Se också till att följa deras instagram @stsklubbverk.

  • Vit Facebook Ikon
 

Studiebevakning

Nog för att det ska vara kul att vara en STS-are med allt som händer utanför skolan, men ibland behöver en ju plugga också. STS-sektionen bedriver därför studiebevakning, så att dina kurser ska kännas intressanta, lärogivande och värdefulla för din utbildning. Det är den utbildningsansvariga i styrelsen som ansvarar för det arbetet inom sektionen, tillsammans med programansvariga och amanuenser. Varje klass har även en representant som ingår i programrådet och som för vidare dina åsikter till högre instanser. Nedan står dessa: hör av dig till dem om du har några synpunkter om dina kurser! 

Klass

STS1A

STS1B

STS1C

STS2A

STS2B

STS3E

STS3IT

STS4E

STS4IT

STS5E

STS5IT

Namn

Elsa Strömbäck

Anna Frostvik

Viktoria Svensson

Björn Carlsson

Olle Kindvall

Lisen Wedman

Elsa Uggerud

Amelie Ekström

Albin Åbrink

Julia Waltersson

Mikael Holmer

Utöver programrådsrepresentanterna så anordnas studieråd varje period där alla STS-studenter själva får chansen att tycka till om sina nuvarande kurser. Sektionen bjuder såklart då även på fika, så det finns gott om möjligheter att vara med och påverka din utbildning!

 

SporTiS är STS-sektionens sportförening. Föreningen anordnar roliga aktiviteter för dig som gillar att röra på dig, hålla dig aktiv, sporta eller helt enkelt ha kul på fritiden! För verksamhetsåret 2020 så omhändertas SporTiS av Jakob Reinholdsson och Pontus Magnusson. Hör av er till dem om ni har några frågor och se till att följa gruppen på Facebook så ni inte missar alla roliga saker SporTiS håller på med!

  • Vit Facebook Ikon
 

STS-kören

Gillar du att sjunga? Vill du vara med i en härlig gemenskap?

Sugen på att uppträda på STS-gasquer, luciatåg och mer?

Då är STS-kören något för dig! Vi har inga inträdesprov eller erfarenhetskrav, alla är välkomna oavsett om du sjungit på scen eller bara i duschen. Prata med vem som helst i kören eller maila stskoren@gmail.com för mer info, eller varför inte kika förbi på något av våra rep i STS-bibblan, onsdagar efter 17?

Den här hemsidan är sponsrad av