42790954_424335178095731_482151606585288

Engagerade

Vill du engagera dig?

Klicka här och se vad du kan göra!

STS-sektionen skulle inte ha mycket till existensberättigande om det inte vore för alla som frivilligt ställer upp och jobbar för att öka trivseln på sektionen, skapa bättre sammanhållning och se till att just dina kurser känns givande och viktiga för dig att läsa. Allt som görs inom sektionen för att göra din studietid bättre görs av de engagerade. På den här fliken kan du se vilka som är engagerade i år och hitta kontaktuppgifter till dem. 

Styrelsen 2021

Ordförande

Marknadsföringsansvarig

Klubbmästare

Julia Forssblad

Julia Forssblad

sts-ordf@utn.se

Samuel Ram

Samuel Ram

sts-pr@utn.se

Selma Frykholm

Selma Frykholm

sts-klubb@utn.se

Moa Levin

Moa Levin

sts-arb@utn.se

Ida Hallengren

Ida Hallengren

sts-utb@utn.se

Isabelle Kembro

Isabelle Kembro

sts-soc@utn.se

Märta Strømme

Märta Strømme

sts-sekreterare@utn.se

Alexander Andersson

Alexander Andersson

sts-kassor@utn.se

Sekreterare

Kassör

Utbildnings-

ansvarig

Arbetsmarknads- ansvarig

Studiesocialt

ansvarig

 
 
Klubbverket_edited.jpg

Klubbverket

Klubbverket har i uppgift att arrangera event som i huvudsak inte är studierelaterade. Några av alla otroligt roliga event är pubrundor, Gasquer, fulsittningar och grillhäng. Under jultider anordnas julfrukostar och i början av höstterminen en (THE) kräftskiva.

2021 års Klubbmästare är Selma Frykholm och 2021 års vice klubbmästare är Hugo Ericsson. På bilderna ser du hela Klubbverket!

Att vara Klubbverkare passar dig som vill vara med i en härlig gemenskap och gillar att anordna fester och andra sociala evenemang. 

Här finner ni deras Facebook-sida, där de lägger upp event, bilder och annat skoj. Se också till att följa deras instagram @stsklubbverk.

  • Vit Facebook Ikon
 
SporTiS_edited.jpg

SporTiS är STS-sektionens sportförening. Föreningen anordnar roliga aktiviteter för dig som gillar att röra på dig, hålla dig aktiv, sporta eller helt enkelt ha kul på fritiden! För verksamhetsåret 2021 så omhändertas SporTiS av Marcus Romedahl (till vänster) och Anton Ahlsson (till höger). Hör av er till dem om ni har några frågor och se till att följa gruppen på Facebook så ni inte missar alla roliga saker SporTiS håller på med!

  • Vit Facebook Ikon
DSCF3682_edited.jpg
 

PR-verket

"PR" står för Public Relations, PR-verket ansvarar för en spridd mängd uppgifter. De ansvarar för informationsspridning kring allt kul sektionen gör, representerar STS på studiebesök och andra arrangemang, tar superfina foton av ledamöter och vid event, designar häftiga tygmärken som man kan sätta på ovvarna, och till sist driver denna hemsida.

2021 års marknadsföringsansvarig är Samuel Ram och 2021 års sekreterare är Märta Strømme.

 

Studiebevakning

Nog för att det ska vara kul att vara en STS-are med allt som händer utanför skolan, men ibland behöver en ju plugga också. STS-sektionen bedriver därför studiebevakning, så att dina kurser ska kännas intressanta, lärogivande och värdefulla för din utbildning. Det är den utbildningsansvariga i styrelsen som ansvarar för det arbetet inom sektionen, tillsammans med programansvariga och amanuenser. Varje klass har även en representant som ingår i programrådet och som för vidare dina åsikter till högre instanser. Nedan står dessa för året 2021: hör av dig till dem om du har några synpunkter om dina kurser! 

Klass

STS1A

STS1B

STS1C

STS2A

STS2B

STS2C

STS3E

STS3IT

STS4E

STS4IT

STS5E

STS5IT

Namn

Alma Lundberg

Freja Lövström

Linnea Nilsson

Vilma Caracolias

Anna Frostvik

Johanna Lundström

Therese Nilsson

Björn Carlsson

Malin Kindmark

Elsa Uggerud

Sara Elfberg

Albin Åbrink

Utöver programrådsrepresentanterna så anordnas studieråd varje period där alla STS-studenter själva får chansen att tycka till om sina nuvarande kurser. Sektionen bjuder såklart då även på fika, så det finns gott om möjligheter att vara med och påverka din utbildning!

Bollplank/skyddsombud

Klass

STS1A

STS1B

STS1C

STS2A

STS2B

STS2C

STS3E

STS3IT

STS4E

STS4IT

Namn

Marcus Romedahl

Julie Wåhlin

Iason Kaxiras

Linnea Lisper

Simon Palestro

Emelie Heino

Linnea Abrahamsson

Adam Bergman

Sara Ericson

Michiel Noback

 

Den här hemsidan är sponsrad av